Bouwstof beperken met het Zipwall systeem

Maakt stof beheersbaar in minuten

Stofvrij werken, het bouwstof zoveel mogelijk in de werkruimte houden zodat je het makkelijk kan afvoeren met onze mobiele stofafzuiging, doe je best met ons Zipwall systeem. Dé uitvinding voor stofvrij te werken!

Toepassingen ZipWall

ZipWall zorgt voor een veilige en schone werkomgeving. Eventuele beschadigingen aan het interieur worden door de ZipWall voorkomen en door het gebruik van de ZipWall heeft u minder schoonmaakkosten. Bovendien levert de ZipWall u als uitvoerder of aannemer een toegevoegde waarde die onbetaalbaar is. Klanten zien en merken direct dat u zorgvuldig met de omgeving omgaat en zorgt voor zo weinig mogelijk stofoverlast. Daardoor levert het werken met de ZipWall een hogere klanttevredenheid. Talloze enthousiaste gebruikers van ZipWall hebben bijzondere en creatieve toepassingen bedacht. Zo wordt de ZipWall ook gebruikt voor schimmel sanering, montage van plafondpanelen en sierlijsten, hangkastmontage, en dergelijke…

Van waar komt Zipwall?

De ZipWall is overgevlogen uit de Verenigde Staten. De ZipWall is een stofscherm dat een nieuwe dimensie geeft aan stofbeheersing. Het ZipWall systeem bestaat uit lichtgewicht telescoopstangen met een drukveer waarmee binnen enkele minuten een strakke en dichte stofwand opgezet kan worden. De ZipWall heeft een zelfklevende ritssluiting, die op de afdekfolie wordt geplakt om een doorgang naar de werkplek te creëren. ZipWall is duurzaam, handig in gebruik, gemakkelijk te transporteren en heeft een lange levensduur.

Zipwall is dé uitvinding die zorgt voor meer opdrachten en minder overlast met als resultaat meer tevreden klanten!

  •    Opbouw in no-time
  •    Compact lichtgewicht mobiel
  •    Professionele performance
  •    Flexibel, uitbreidbaar, duurzaam
  •    Omgevingsvriendelijk werken

De revolutionaire ZIPWALL® stofwand bestaat uit lichtgewicht telescoopstangen (E) die tussen vloer en plafond worden gespannen.

Binnen enkele minuten plaatst u met transparante folie een stabiele stofwand, zonder ladders of tape.

Aluminium schuimrubber dwarsprofielen (A) zorgen voor een volledig stofdichte afsluiting aan het plafond en langs de muren (H) zonder dat er iets beschadigd kan worden.

U hoeft dus niet af te tapen.

Een doorgang naar de werkplek maakt u met de zelfklevende ritssluiting (J), die u eenvoudig op de plastic folie plakt.

Het ZipWall stofscherm bespaart veel tijd en is even simpel als geniaal.

Het voorkomt stofoverlast en schoonmaakkosten en staat voor professionaliteit.

Zipwall

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.