Iedereen maakt het mee, de zoon of dochter's 18de verjaardag, je man of vrouw zijn of haar 30ste verjaardag, iedereen organiseert wel eens een feestje in zijn eigen woning. Al snel heb je tientallen personen bij elkaar en is de kans heel groot dat er wel eens wat rode wijn of cola zal gemorst worden.

We beginnen bij de goedkoopste oplossing, onze Stucloper. Deze kan alle effen harde vloeren beschermen zonder probleem. Je rolt hem eenvoudig af, kan hem makkelijk op maat afsnijden en dan kleef je hem aan de naden aan elkaar met onze Duct-tape. Nadelen: Het oogt niet echt super, en bij wat oneffenheden in de vloer (zoals voegen) kan het karton wel eens scheuren als er bijvoorbeeld iemand met hakken op gaat staan. Onze ECO-stucloper is de meest voordelige en bevat ook geen PE coating aan beide zijden. Hierdoor kan je hem na gebruik gewoon meegeven als "oud papier" bij de karton-ophaling. Wel eerst de tape verwijderen natuurlijk. Ook tijdens verbouwings of schilderwerken is dit een zeer handig en voordelig product.

De meer "professionele uitvoering" is ons afdekvlies. Dit vlies heeft een lichte kleeflaag dat nooit lijmresten zal nalaten op de ondergrond. Dit is echt een lichte lijmcoating, net genoeg om niet slipperig aan te voelen op de grond. Deze afdekvliezen zijn wel wat duurder maar beschermen dan ook weeral veel beter. Bijvoorbeeld bij het morsen van vloeistoffen zal onze Primacover Absorb tot 1 liter vloeistof per vierkante meter kunnen absorberen! Bij het voordeligste afdekvlies, de Primacover Standard kan u zeer makkelijk de gemorste vloeistoffen opdweilen, het kan namelijk niet indringen in de ondergrond.

Verwacht u veel bezoek waarvan u weet dat het wel eens uit de hand kan lopen? Dan kan je je vloer of parket ook beschermen tegen mechanische belastingen. Onze PrimaCover Robust kan wel tegen een stootje! Dit is ons dikste 3-lagig beschermvlies. Vloeistofdicht, schokabsorberend en zelfklevend aan de ondergrond.

Al onze afdekvliezen zijn herbruikbaar. Ook voor bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden kan je dit terug op de vloer uitrollen om je volle bescherming te bieden tegen de werkzaamheden.

Niet te gebruiken op vers geplaatste tegels en/of parket, hiervoor heeft u een ademend afdekvlies nodig!