Vloer beschermen tijdens verbouwing

Stucloper - protectiekarton :

De meest eenvoudige en voordelige vloerbescherming. Eenvoudig af te rollen en te snijden op maat, een duct-tape om de naden aan elkaar te tapen en klaar. En dan nog voordelig ook! Afhankelijk van de job hebben we zwaar of licht protectiekarton. Onze Heavy Duty kan zelfs tijdelijk buiten gebruikt worden voor bv. onder stellingen te plaatsen tijdens gevelwerkzaamheden. De Heavy Duty stucloper gebruiken we ook bij langdurige werken en wanneer er met watergebonden producten zal gewerkt worden. Het grote voordeel van onze ECO stucloper is dat hij na de werken gewoon kan afgevoerd worden met de ophaling karton/papier in je gemeente. Als voorwaarde dat je de tape verwijderd en er niet enorm veel verontreiniging aan het karton hangt.

Afdekvlies :

De ideale bescherming tegen werkzaamheden is ongetwijfeld ons afdekvlies. Afhankelijk van de uit te voeren werken kan u deze nemen met een absorberende toplaag. Dit heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld tijdens schilderwerken de verf waar je in loopt niet via je schoenen door heel de woning zal meenemen. Vermits de verf meteen zal opgenomen worden in de toplaag van het absorberend afdekvlies. Onze Primacover Absorb kan 1 liter water absorberen per vierkante meter!!! Al onze afdekvliezen behalve het voordelige Primacover Paint bavet een lijmlaagje aan de onderzijde van de folie waardoor ze hechten aan de ondergrond en dus één van de veiligste vloerbeschermers zijn op de markt.

Onze Primacover Paint is ons meest voordelige afdekvlies met een absorberende toplaag. Het nadeel is wel dat dit afdekvlies geen lijmlaagje heeft aan de onderzijde waardoor het kan gaan schuiven. Deze zal je best op de ondergrond gaan vastmaken met Tape. Neem hier wel een tape die absoluut geen lijmresten nalaat en let op op welke materialen dat je tape gebruikt! Tape kan namelijk een afdruk nalaten op parket en natuursteen.

Zware vloerbescherming

Voor de zwaardere werken op je bestaande vloer zoals muren uitbreken, een open haard plaatsen of verwijderen, werkzaamheden waarbij grote mechanische belastingen zullen plaatsvinden raden we onze Bouwvloer HD aan. Deze lichte en zéér makkelijk aan te brengen vloerbescherming is een topper in ons assortiment. De grote puzzelstukken kunnen door elke deuropening en wegen bijna niets. Na het leggen kan je de naden afdichten met een Seal-tape en zo bekom je een vloeistofdichte vloerbescherming. Om een volledige vloeistof- en stofdichte afwerking te bekomen kan men nog onze stucloper aanbrengen alvorens men de Bouwvloer HD gaat plaatsen.

Vers gelegde vloeren of parket :

Zéér belangrijk: zie onze blog "vers gelegde vloeren en parket"

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.