Repla Fleece

Afwerking van vochtige en met zout besmette muren

Opgelet! Indien er opstijgend vocht is vastgesteld, moet je eerst injecteren met DryZone alvorens de Repla aan te brengen!

Het is zeer moeilijk om een goede oplossing te vinden voor de afwerking van vochtige muren, zoutbelaste muren, muren met een vorm van besmetting zoals roet of bitumen, enz...

Denken we bijvoorbeeld aan de afwerking van muren na een behandeling tegen opstijgend vocht. Het metselwerk droogt immers heel traag en bevat in vele gevallen hygroscopische zouten die luchtvocht absorberen en de muren vochtig houden.

Coatings of pleisters die rechtstreeks op de ondergrond worden aangebracht moeten bestand zijn tegen vocht en zouten, en bovendien zijn ze door hun aard en eigenschappen vaak niet geschikt voor het opvangen van zettingen, zwelling of krimp. Deze pleisters staan in rechtsreeks contact met de koude, natte muur en vormen dus een koudebrug, met risico op condensproblemen!

Repla Fleece, dé oplossing

Is een product dat bestaat uit een 2,5 mm dunne HDPE noppenbaan met langs de onderzijde een polypropyleen vlies en langs de bovenzijde een thermisch gelast en ingeperst ruw non-woven vlies.

De non-woven vliezen zijn waterafstotend, maar door hun ruwe textuur zorgen zij voor een goede hechting van de flexlijm en de pleister op het Repla Fleece systeem.

Het Repla Fleece systeem bevestig je met Repla Pleisterpluggen ( 9 per vierkante meter) en met Codex Power Maxx cemenlijm. (Gem. verbruik minimaal 1 zak per 5 vierkante meter)

De geometrie van de noppen zorgt voor een hoge drukweerstand en een goede hechting van pleisters.

Het Repla Fleece systeem hangt in tegenstelling tot het Repla systeem niet alleen vast met kunststof pluggen maar ook met een speciale, zeer flexibele cementlijm. Dit zorgt er voor dat uw bepleistering meer schokbestendig is omdat er geen spatie achter de folie aanwezig is. de folie zal dus ook nooit hol klinken zoals het Repla membraan.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.