Repla of Repla Fleece

Er zijn belangrijke verschillen tussen onze Repla-systemen.

Onze ervaring in deze materialen is dat van zodra het gaat om opstijgend vocht, zeker geen drukkend grondvocht (muren onder het grondniveau) men best kiest voor het Repla fleece systeem. Vermits deze met de Codex Power Maxx cementlijm én met Repla Pleisterpluggen tegen de muur bevestigd zal worden, gaat deze nooit een luchtruimte hebben zoals bij het Repla-systeem. Hierbij gaat de muur dus nooit hol klinken en is deze beter bestand tegen impact van voorwerpen.

Repla Membraan

De pleisterwerken gebeuren altijd in twee lagen, daarom is dit systeem niet geschikt om aan te sluiten tegen een dunne bepleistering. Hiervoor opteert u best voor Repla Fleece.

Repla Membraan heeft door de luchtspatie tussen de noppen achteraan de folie, een goed drainerend vermogen. Deze folie kan dus ingezet worden als er sprake is van drukkend grondvocht zoals in ondergrondse toepassingen.

Repla membraan kan ook gebruikt worden om te voorkomen dat zwaar vervuilde muren hun afzetting gaan doorgeven aan het nieuwe pleisterwerk zoals roet, zouten, bitumen, stookolie, chemicaliën,...

Repla Fleece

Kan gebruikt worden om aan te sluiten tegen zéér dun pleisterwerk, de dikte van het Repla Fleece systeem bedraagt slechts 3 a 4 mm.

De volledige verlijming achter de folie garandeert een hoge sterkte en goede mechanische weerstand. Door de dubbele verankering zorgen de pluggen ervoor dat bij enige vorming van zouten achter de folie het membraan niet zal loskomen.

Repla Fleece kan meteen na het plaatsen in één laag bepleisterd worden.

Repla Fleece kan alleen toegepast worden indien er géén sprake is van drukkend grondvocht. (=muren onder het grondniveau)

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.