Welke producten helpen tegen vochtproblemen?

Omdat achter Isobelle.be een 7-generatie’s lange stukadoorsfamilie staat, weten wij als geen ander wat te doen bij vochtige muren. Of het nu muren zijn met opstijgend vocht, pleisterbrug of een oude stalling vol nitraten. Bij Isobelle.be kan je met al je vragen terecht!

Vochtige muren behandelen

Afhankelijk van de gewenste afwerking kunnen wij het perfecte product voor je vinden. Wil je graag een mooie gladde binnenbepleistering als afwerking? Dan verkies je best het injecteren van de muur en voor het bepleisteren een Repla systeem aan te brengen. Indien je een ecologisch systeem zoekt, zonder chemische producten en een korrelige, ruwere afwerking die je dan kan schilderen met silicaatverf, kalei of kalkverf dan kies je best voor het Hydroment systeem. Dit is een systeem waarbij geen injectering mag toegepast worden. Uitleg over het Hydroment systeem kan je hier terugvinden.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.