Afdekvlies

Onze Primacover/Permafix afdekvliezen zijn een zeer sterk absorberend materiaal dat kan worden gebruikt om vloeren en/of trappen te beschermen.

Door de ondoorlaatbare antislipfolie is ons afdekvlies van Primacover een bijzonder geschikte vloerbescherming in situaties waar met vloeistoffen zoals verf, lakken, verdunner en oliën of gips wordt gewerkt.

Het is opgebouwd uit vezels van zuiver wol en polyester. Deze combinatie geeft het afdekvlies de unieke eigenschappen van licht in gewicht, maar wel heel sterk.

Ons afdekvlies van Primacover is verkrijgbaar in vele kwaliteiten en uitvoeringen. Hoe dikker het materiaal en hoe hoger het gewicht van het afdekvlies, hoe beter de bescherming tegen beschadigingen.

Primacover, het vroegere Permafix, staat garant voor superieure kwaliteitsproducten, speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik onder zware bedrijfsomstandigheden.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.