Levering/afhaling:

U kan uw materialen komen afhalen na bestelling op afspraak elke werkdag vanaf 18 uur aan ons magazijn of op zaterdag vanaf 09.00uur tot 17.00uur. Tijdens de werkdagen kan ook maar is afhankelijk van onze planning die dag. Hiervoor neem je best contact op via 0477/84.08.05

Betalingen bij afhaling gebeuren altijd met bancontact aan ons magazijn, of cash ( gepast geld te voorzien) zonder extra kosten.

Leveringen:

Leveringen aan huis (Vlaanderen) nemen 3 tot 5 werkdagen in beslag (voor de kostprijs zie verder).

Hierbij gebeuren de betalingen steeds vooraf via bankoverschrijving of via de beveiligde online betalingen.
Z
odra wij uw betaling ontvangen hebben, versturen wij onmiddelijk uw nodige materialen en wordt u ook op de hoogte gebracht wanneer de levering zal toekomen.

Indien u met spoed een bepaald product (van kleine omvang) nodig heeft, kan dit dezelfde dag (indien het product op voorraad is!) 's avonds nog geleverd worden. De betaling gebeurt dan cash of met bancontact bij de levering.

Leveringskosten:

Wij doen ons uiterste best om steeds zo snel mogelijk onze producten te kunnen leveren.

Leveringskosten kunnen op een verkeerde manier berekent worden door het systeem van onze webshop. Dit komt omdat er soms zeer zware en zeer abstracte vormen moeten verzonden worden dat niet altijd voldoen aan de vervoerders hun voorwaarden. Bij twijfel kan u ons hier altijd voor contacteren.

Leveringen van klein materiaal met B-post: tot max 30kg, vermits het om speciale verzendingen gaat met soms buitenmaten en liquide stoffen in het product variëren de verzendingskosten tussen de 10 en 25 euro.

Levering door IsoBelle kost tussen 20 en 50€ Afhankelijk van de grootte en het gewicht van het materiaal.

Bij normale afmetingen/grootte van verzending gelden onderstaande regels.
Bij een bestelling van een totaalbedrag van € 300 ( excl. BTW) , bij een bestelling van € 500 ( excl. BTW) kost dit € 15. De levering gebeurt gratis bij een bestelling vanaf € 1350 ( excl. BTW).

Leveringen zijn ontzettend moeilijk in onze branche. De leveringskosten zijn dan ook wat duurder. De meeste materialen zijn ofwel te groot ofwel te zwaar om te kunnen verzenden met de normale verzendmethodes.

Werfbezoeken:

Indien u graag een duwtje in de rug wil om bijvoorbeeld uw vochtbestrijdingsproject te starten, Dat kan! U kan één van onze professionelen huren om u te starten met uw aangekochte producten. Dit kost 55 eur/uur. Excl. btw. Het uurloon vangt aan bij vertrek aan ons magazijn en eindigt bij het vertrek aan de werf. Dit is altijd cash of via bancontact te ontvangen na afloop van de "scholing" en ook alleen maar mogelijk tijdens de werkuren of op zaterdag.

Leveringsvoorwaarden:

Wilt u een product bestellen dat niet in ons gamma wordt aangeboden? Daar kan u ook voor bij ons terecht! Stuur gewoon uw gewenst product naarinfo@isobelle.be en wij kijken na of we u hier toch eventueel mee kunnen verder helpen .  

Indien een product niet op voorraad is informeren wij u zo snel mogelijk over de levertijd. Dit alvorens uw bestelling wordt afgerekend.

Betalingen:

Een overschrijving gebeurt op rek. nr. (ING) BE38 3300 5438 0072 met vermelding van uw naam en offertenummer, of via online betaling op onze webshop, of met bancontact in ons magazijn bij de afhaling van uw producten, of met onze wireless bancontact terminal bij de levering van de producten.

 

*onder voorbehoud van prijswijzigingen van Bpost en isobelle.be

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.