Protectiekarton Stucloper

Protectiekarton (ook stucloper genoemd) is al jaren een begrip in de Belgische bouwwereld. Dit is een stevig kartonboard dat tweezijdig wordt voorzien van een kunststof: Polyetheen (PE). Door deze PE-coating wordt de sterkte en structuur van de stucloper niet aangetast, is de stucloper afveegbaar, slijtvast en waterdicht.

Men kan het protectiekarton eventueel gebruiken voor het afschermen van ramen tijdens zandstralen, hogedrukreinigen of kap en slijp werkzaamheden.

Onze Stucloper ECO is een kartonboard dat niet voorzien wordt van een kunststof, deze is bedoeld voor korte werkzaamheden binnenshuis en heeft als groot voordeel dat het na de werken gewoon als "oud papier" kan worden afgevoerd! Een must voor iedere schilder, stukadoor of doe het zelver! Onze stuclopers zijn van de zwaarste kwaliteit en zijn getest onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.