Over Isobelle

Achter deze webshop staat een bedrijf dat al 7 generaties lang topkwaliteit in de bouwsector op zijn naam heeft. De BVBA Oldyck en zoon is sinds 1956 opgericht.

Alle prijzen in de bouwsector zijn enorm aan het toenemen, hierdoor krijgen we meer en meer de vraag of er bepaalde dingen zelf kunnen uitgevoerd worden. 
Als antwoord op deze vraag is Isobelle.be ontstaan. Nu heeft élke doe-het-zelver én professional de kans om veel geld te besparen en toch de nodige steun en jarenlange ervaringen mee te krijgen van een ervaren vakman.

Dit is wat ons verschillend maakt ten opzichte van een andere winkel: wij weten hoe u het plaatst, wat de moeilijke punten zijn én aan wat u extra aandacht moet besteden. Heeft u last van vocht in uw woning en u denkt dat er een enorm prijskaartje aan vasthangt? Vanaf nu bepaalt u zelf welke dingen u zelf wil uitvoeren en welke u wil laten uitvoeren door een ervaren vakman.

Iedereen is bij ons welkom van de beginnende doe-het-zelver, tot de ervaren plaatser, die hier simpelweg aan een goede prijs al zijn producten kan bestellen.

Bij ons geen verrassingen! Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.