Diesel kachel kopen

Heater kopen

De ijzersterke, onverwoestbare Thermobile mazout kachels, speciaal ontwikkeld om in de verhuursector de zwaarste eisen te doorstaan. Gemaakt om in de zwaarste omstandigheden 24 uur / 24 droogprocessen te ondersteunen. De enige diesel kachel die sterk genoeg is om in weer en wind buiten op te stellen om zijn propere warme lucht naar binnen te blazen. Deze indirecte kachels ruiken niet! Dankzij de verbranding die de machine verlaat door een schoorsteen en enkel de droge warme lucht naar binnen blaast via een warmeluchtslang kunnen deze machine's perfect ingezet worden als ondersteuning bij bouwdroging of voor evenementen, tijdelijke bij-verwarming,...

De toestellen zijn volledig uit te rusten naar eigen wens, met ruimtethermostaat, gsm-gestuurde temperatuurbewaking, schoorsteenklemmen, aansluiting op een grote mazouttank en vele andere optie's.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.