Bouw verwarming

Onze elektrische kachels van Dryfast:

De Dryfast elektrische kachels uit de DFE serie zijn speciaal ontwikkeld om droogprocessen in de bouw te ondersteunen. Deze elektrische kachels zijn niet alleen ongelofelijk robuust, noem ons één elektrische kachel waar een volwassen persoon op springen kan zonder het apparaat te beschadigen, ze zijn ook ongevoelig voor het verwisselen of het uitvallen van een fase, iets wat op de bouwplaats nogal eens voorkomt.

Een ander bijzonder belangrijk argument om deze elektrische kachels in te zetten in de afbouwfase in de bouw, is het feit, dat deze elektrische kachels voorzien zijn van een dubbele mantel. Daardoor kan deze elektrische kachel, door stroomuitval niet heet worden en zodoende schade aan verse vloeren veroorzaken. Iets wat door enkelwandige kachels met nakoeling in de afgelopen jaren regelmatig gebeurd is. Ook wordt door de speciale uitblaasroosters voorkomen dat de verse vloer aangestraald kan worden, of de droge, warme lucht te snel over de vloer strijkt.

Kortom, samen met de Dryfast bouwdroger, de beste oplossing voor de bouw.

Direct gestookte verwarming:

Dit is de minst aangerade methode om te verwarmen. De uitlaatgassen blijven immers in het gebouw vermits de verbranding niet kan worden afgevoerd. Indien er werken uitgevoerd worden tijdens het verwarmen is het aangeraden de toestellen uit te schakelen. Ook al geburik je gas of ontgeurde petroleum, de geurhinder is na een tijdje ondraaglijk. Ook bevat een deel van de verbrande gassen waterstof,  dit zorgt voor extra condenswater in het gebouw dat je bouwdroger dan weer zal moeten afvoeren.

Indirect gestookte verwarming:

Bij isobelle.be kan je ook terecht voor het huren van een indirect gestookte kachel. De luchtverwarmer kan op twee manieren worden geplaatst. De brander kan buiten staan en de verwarmde lucht voeren we naar binnen door middel van speciale heteluchtslangen, of de brander staat binnen en de verbrandingslucht voeren we af met een speciale flexibele schouw. Beide kunnen met een paneel in het raam of een deur geplaatst worden. Op deze manier heb je dus binnen geen last van geurhinder of condensatievocht van bij de verbranding. Wij kiezen voor kleinere meer compacte toestellen als het om woningen gaat. Dus geen enorm grote kachels die zeer veel ruimte in beslag nemen.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.