Verwarmen nieuwbouwwoning

Als je een bouwdroger plaatst in je woning geeft een bouwdroger het beste droogresultaat bij ongeveer 15 graden Celsius en meer. Onze Dryfast bouwdrogers presteren in tegenstelling tot andere merken zeer goed bij lagere temperaturen, maar als je een elektrische verwarming plaatst dan kan je je droogproject met 30% versnellen.

Vanwege het hogere elektriciteitsverbruik hebben we helaas niet altijd de mogelijkheid om met elektrische verwarming te werken. Het nadeel aan zulke verwarming in tegenstelling tot elektrische verwarming is dat ze altijd een gedeelte condensatievocht zullen afgeven aan de ruimte door de verbranding.

Je kiest best altijd voor elektrische verwarming. Omdat deze geen condensatievocht afgeven vermits er geen verbranding is van fossiele brandstoffen. Ook geen geurhinder. Als er niet voldoende elektrisch vermogen is heb je geen andere keuze en zal je moeten overgaan op direct of indirect gestookte kachels.

Onze elektrische kachels van Dryfast:

De Dryfast elektrische kachels uit de DFE serie zijn speciaal ontwikkeld om droogprocessen in de bouw te ondersteunen. Deze elektrische kachels zijn niet alleen ongelofelijk robuust, noem ons één elektrische kachel waar een volwassen persoon op springen kan zonder het apparaat te beschadigen, ze zijn ook ongevoelig voor het verwisselen of het uitvallen van een fase, iets wat op de bouwplaats nogal eens voorkomt.

Een ander bijzonder belangrijk argument om deze elektrische kachels in te zetten in de afbouwfase in de bouw, is het feit, dat deze elektrische kachels voorzien zijn van een dubbele mantel. Daardoor kan deze elektrische kachel, door stroomuitval niet heet worden en zodoende schade aan verse vloeren veroorzaken. Iets wat door enkelwandige kachels met nakoeling in de afgelopen jaren regelmatig gebeurd is. Ook wordt door de speciale uitblaasroosters voorkomen dat de verse vloer aangestraald kan worden, of de droge, warme lucht te snel over de vloer strijkt.

Kortom, samen met de Dryfast bouwdroger, de beste oplossing voor de bouw.

Luchtverwarmers van Isobelle.be – Een veilige keuze:

Alle toestellen bij Isobelle.be zijn steeds goed onderhouden en nooit ouder dan 2 jaar. Ook voor voldoende brandstof kan u steeds bij ons terecht. Onze elektrische verwarmingen zijn van het professionele merk Dryfast en onze direct en indirecte kachels van het gekende Duitse merk Remko. Al onze toestellen worden enkel geleverd met een thermostaat om ongelukken te voorkomen.

Weet je niet juist welke luchtverwarmer te kiezen? Isobelle.be helpt je graag verder.

Je kan ons bereiken via ons contactformulier, de chatfunctie bovenaan onze website, op info@isobelle.be of op 0477/84.08.05 indien je meteen een

Product added to wishlist
Product added to compare.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.